Nu växer det viggar

Mattan i grönt, rost och gult med svarta viggar växer fram i vävstolen. Mina försök att fånga kundens färgprov exakt i de olika färgfälten ser ut att ha lyckats bra, och helheten tycks motsvara mina förväntningar. Men helt hundra är jag aldrig förrän jag klippt ner mattan och lagt ut den på golvet. Detta var tänkt att vara årets ”mars-matta” men jag blir nog inte helt klar innan morgondagen, 31 mars, är till ända. Men kunden har ingen panik, och själv har jag många järn i elden just nu, våffelhanddukar, damasthanddukar, tomatplantor och ett antal panelväggar i tidigare ateljéhuset som ska vitmålas. Och igår och idag fick det bli lite halvhjärtad snöskottning när vi begåvades med 12-15 cm blötsnö, helt plötsligt!

Det här inlägget postades i Inspiration, Vävning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *