Sista snutten

När jag får en liten bit över på varpen känner jag mig helt fri! Fri att testa något nytt, fri att gå utanför ramarna. Om jag har mer gott om tid kan det då bli en bildväv i trasmaterial, men när beställningarna fortsätter att knacka mig på axeln, som nu, fick det bli en liten dörrmatta.

Ca 80 x 50 cm blev denna dörrmatta. Maskintvätt 60 grader när inte skakning utomhus räcker!

Våren kommer med mera ljus och längre dagar – helt underbart att vi nu är ute ur ”vintertunneln” som i min värld sträcker sig från 15 oktober till 15 februari. Mina försådder av olika sorters kål och paprika växer under växtbelysningen i tvättstugan, där vi har för ändamålet lämpliga ca 16 grader. Och på elementet i köket står sådder som väntar på att gro.

Det här inlägget postades i Inspiration, Skötsel och underhåll, Vävning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *