Höst – förändringens tid

Hösten är på ingång, och vi är tacksamma för en ovanligt fin septembermånad, som just passerat. –  I dagarna flyttar jag hela min ateljé till övervåningen i vårt boningshus, och att skärskåda ett samlande sedan 28 år tillbaka har inneburit mycket materialrensning och körande till återvinningsstationen! En gammal dam jag kände, också väverska, citerade sin man som sagt till henne: ”Ska du hinna väva allt du tänkt får du allt be Vår Herre om ett liv till!” Gäller nog mig också, är jag rädd…

Men nu börjar uppbyggnaden av arbetsrummet i huset, så att vävningen kan komma igång igen. Mattvävar på beställning väntar i kulissen!

Det här inlägget postades i Vävning. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Höst – förändringens tid

  1. Mona skriver:

    I like this picture so much;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *