Tack till alla besökare!

Ett stort och varmt tack till alla besökare idag på Öppen Trädgård hos Lisas Trädgård i Sjöängen, Mariestad!

Det har varit en magisk dag i hennes stora växthus med tomat-, chili-, gurk- och paprikaplantor överallt, blandat med bl a vårt hantverk. Lagom varmt i lä från den hårda vinden utomhus, och dessutom en varm och avspänd atmosfär.

Nu tar vi ”utställningspaus” till fram i höst, och själv ska jag i veckan slutspurta på den jättebreda beställningsmattan i jeansmaterial som ska levereras nästa helg. Kroppen håller förhoppningsvis för 25 cm vävning per dag i ytterligare tre dagar, sen är det montering, och leverans!

Det här inlägget postades i Ergonomi, Utställningar, Vävning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *