Öppet hus – succé

Min ateljé var en av många där det var öppet hus i mitten av september. Det var ett led i Riksföreningen för Handvävnings 25-årsfirande i år. Men eftersom vi bor och verkar en bit ut på landet, längst norr ut på Torsö, tänkte jag att ”kommer det tre personer är det en succé”.

Det kom 21 personer under dagen! Vänner och bekanta på ön, per båt från grannön Brommö, per bil från såväl Ekby nån mil utanför Mariestad som Lidköping, säkert 6 mil bort. Alla fikade och mumsade min äppelkaka, kollade pågående vävar i vävstugan och t o m handlade lite ifrån färdighyllan – helt otroligt, tyckte jag att det var! Grannar som aldrig varit hos oss på alla år, 26 år i sommar, kom och besökte oss, ”när ni nu bjöd in”.

Jag tror vi får göra om detta nästa höst igen! Så jättetrevligt var det.

 

Det här inlägget postades i Inspiration, Utställningar, Vävning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *