Öppet hus i vävateljén

2015-11-18 10.00.08 På lördag, 17 september, håller jag Öppet Hus i min vävateljé!

Då går det bra att komma och kolla mina båda pågående vävar, jeansmatta i den stora vävstolen och hellinnelöpare i den lilla. Samt förstås kika på en del färdiga alster som ligger klara i försäljningshyllan. – Men det handlar inte om att sälja –  dagen har jag tänkt som en inspirationsdag för alla som gillar textil, oavsett om det gäller vävning, sömnad, broderi, stickning eller virkning – alla teknikerna pågår ju på ett eller annat sätt i min ateljé…

Anledningen till mitt Öppna Hus är att Riksföreningen för Handvävning firar 25 år, och i Väv-i-Väst, den region som jag tillhör, håller ett stort antal vävstugor öppet samma lördag. Även om jag inte har någon ”vävstuga” i den gängse meningen (en lokal för kollektiv, ofta föreningsbaserad vävning) ville jag ändå gärna slå ett slag för hantverket här där jag bor och verkar.

Får jag till det finns det kanske t o m lite kaffe med hembakt äpplekaka att tillgå…  Välkommen mellan kl 10 och 15!

Det här inlägget postades i Broderi, Inspiration, Qviltning, Sömnad, Stickning, Utställningar, Vävning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *