Sommarutställning med följder…

2016-07-10 16.47.39Nu är den beställda jeansmattan klar, och trasan från Armani-jeansen är med i den, så jag sydde fast skinnlappen från dessa jeans’ bakficka längst ner i ena hörnet! Jag använde tiden väl vid vår utställning på Bölstad Magasin föregående helg och drejade fransarna klart där. Det är alltid roligare som besökare att se något hantverk utföras, tycker vi själva… Det blev en mycket lyckad utställning, bra med besökare (som dessutom handlade!) och vi var alla nöjda: Inger Boman (tovat), Anne-Marie Svensson (halmslöjd), Göran Landström (smide/långbåge) och vi själva. TACK till alla som besökte oss där under helgen!

Fast släpandet med borden upp på magasinets övervåning när vi byggde utställningen gav mig i efterhand ett mycket ovälkommet ryggont. Tur att det fanns hjälpsamma kollegor när borden skulle återbördas, och tur att det finns Alvedon+Ibumetin att ta till. Endast Brommösunds alla mördarsniglar jublar väl nu, när jag svårligen kan böja mig för att plocka dem morgon och kväll….

Det här inlägget postades i Ergonomi, Utställningar, Vävning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *