Julmarknad med extra allt

Laddat bord inför julmarknaden, med Tintas betongalster på ena kanten

Jättetrevlig julmarknad deltog vi i lördagen 9 december i Torsögården. Bordet var fulladdat vid öppningsdags, och jag hade förmånen att dessutom få exponera och sälja betonghantverk av min vävkompis och granne Tinta Gustavsson, Stora Risa. Humlebad, julbockar och en vätte liksom varghanddukar, våffelhanddukar och en och annan finväska hittade nya ägare under eftermiddagen, och besökarna gottade sig i kakbuffén. Vi var nio hantverkare inomhus, och utomhus stod mathantverkare och julblomsförsäljare, och snön singlade tidvis från himlen. Mer julmarknad blir det knappast!

Det här inlägget postades i Torsögården, Trädgårdsslöjd, Utställningar, Vävning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *