Lära så länge man lever

IMG_0053 IMG_0054Matta i ”omtrampad kypert”, min allra första!

 

 

 

 

Veckan före midsommar gick jag en kurs i mattvävningstekniker på Vävstolsmuseet i Glimåkra för Marie Rolander, med ambitionen att knäcka koden för just omtrampad kypert. Det blev en verklig energi- och inspirationskick, och under senhösten använde jag upp alla mina svarta trasor i förrådet till denna lilla matta, med röda accenter. Och jag lovar – det kommer fler, i andra färgställningar! Just nu jobbar jag med trasorna till en duvblågrå med cerise och syrenlila accenter. Möjligheterna är oändliga!

Det här inlägget postades i Inspiration, Vävning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>