Back in business

Äntligen är jag tillbaka i etern efter att ha varit uteslängd – eller OK då, jag hade tappat bort lösenordet till hemsidan och kom inte in för att uppdatera. Inte lätt att tillhöra farmorsgenerationen i den här digitala världen, ska jag säga…

Under hösten har jag varit med och startat upp en vävstuga på Torsö – föreningen Torsövävarna, som håller till i den gamla nerlagda affären på ön. Under november-december har vi varit ett tappert gäng som renoverat lokalen, hämtat skänkta och egentligen för tippen ämnade både hyllor, matbord och vävstolar (samt några inköpta), och igår kväll hade vi vårt officiella bildandemöte.

Lokalen rymmer 11 vävstolar, som nu monteras samman för att under våren fyllas med varpar och sen vävar på den grundkurs som jag ska hålla i. Spännande, jätteroligt och lite läskigt.

Mer om detta senare, och om min egen produktion som ju pågår parallellt hemma i ateljén!

Det här inlägget postades i Torsövävarna, Vävning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *