Nytt år, nya vävar – igen!

Alla tre vävstolarna som jag disponerar har nu vävar på gång. Minstingen, på vår övervåning, har fått en regnbågsvarp pådragen, och där ska det bli våffelvävshanddukar. I damastvävstolen, som står i den gemensamma vävstugan, håller jag på med en omgång ljusblå halvlinnehanddukar med motiv Torsövargen (Torsös symbol – ett stiliserat varghuvud som bl a vindflöjel). Och i den största vävstolen, också på vår övervåning, har årets första beställning påbörjats, milt grön matta med svarta accenter. En timma här, en timma där, och så två timmar på beställningsväven – det fixar nog kroppen som ”workout” varje dag!

Det här inlägget postades i Inspiration, Vävning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *