Julmarknad extra allt

Bordet kl 13.30 – när vi stängde kl 17.00 var det många alster som hittat nya hem!

Lördagen var en fantastisk dag – Torsögården var fylld av människor, dofter, samtal, skratt, kort sagt LIV! Vädret var bästa tänkbara – halvklart, några minusgrader och ett tunt vitt täcke över hela naturen. Eldkorgarna knastrade och brann på gården, besökare strömmade in hela tiden, beundrade julrosor, cyklamen och dörrkransar i farstun och välkomnades av kaffedoft och ett minst sagt dignande kakbuffébord inne i stora Koffasalen där vi hantverkare stod. Stickat vid två bord, fårskinnsfällar vid ett annat, tovade vinkylare och sittunderlägg samt microproducerad öl vid ytterligare ett. Snidade prydnader för hem och trädgård fanns också (som såldes till förmån för Alzheimerföreningen), och så jag, då, med våra produkter. Alla lokala förmågor från ön eller precis intill, och mycket hög kvalitet! – Pricken över i kom när Torsö Vokalensemble underhöll med Christmas Carols en stund. Mycket njutbart, vill jag lova!

Det här inlägget postades i Torsögården, Utställningar, Vävning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *