Till mig själv

IMG_2445 IMG_2446

En ny broderad väska bara till mig! Svart kläde, mönster från kapptyget på bilden nedan, och sen gick jag loss med att fylla blommorna med lämpliga stygn och nyanser av rött, rost och rosa. Fodertyget till väskan var rester av det som jag använt till kappan. Bandet vävde jag som vanligt med hjälp av brickor, och i färger till locket. Nu pensionerar jag min 10 år gamla broderade ryggsäck!

Och – att ”ta” ett mönster som jag gjorde med kapptygets blommönster tillåter jag mig när jag ska ha produkten för eget bruk. Men aldrig om jag skulle sälja den. Då krävs en omarbetning till ett eget mönster för annars stjäl jag från den som designat mönstret!  Kapptyget är egentligen ett möbeltyg ämnat för offentlig miljö, i 95% ull och 5% syntet – stuvbit på rea från en möbelfabrik i Tibro.

IMG_2448

Det här inlägget postades i Broderi, Inspiration, Sömnad, Vävning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *