Julrosen är färdig!

Nu närmar sig årets julmarknader – den första på Stallet i Mariestad på lördag, den andra på Torsögården på söndag, och den tredje i Karlsborg lördag i följande vecka. Spännande är det varje gång!
img_2282img_2272img_2283img_2284Julrosen får den väl heta, min nyaste skapelse inför årets julmarknader. Jag måste erkänna att jag är helt förälskad i den. Men den gör sig ju inte i ett hem som vårt, med en långhårig 40-kg’s hund och en träslöjdande man som kommer in med hyvelspån i hår och skägg…. Min förhoppning är att det finns någon annan som blir lika förtjust som jag, och som har ett mer välstädat och kanske t o m designat hem, som vill ha den.

img_2276img_2277img_2281img_2279

 

 

 

 

Årets julmatta blev melerat grön med röda och vita ränder, och så har jag åstadkommit två olika fast ändå likartade jeansmattor med små färgstänk i. Tåliga och lättplacerade tycker jag som har två stycken själv, en hyfsat ny i hallen och en sedan åtskilliga år i vävstugeentrén.

Det här inlägget postades i Torsögården, Utställningar, Vävning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *