Försommar – åsnan mellan hötapparna

2016-05-10 10.31.43Nu försöker jag att vara på två håll samtidigt och det går sådär. Två timmar i vävstugan på förmiddagen, och sen resten av tiden i trädgården. Allt växer så det knakar, och mördarsniglarna som jag plockar blir fler och fler både morgon och kväll.

Men hellinnelöparen i blåklintsblått växer så sakta i lilla vävstolen, och jag tackar särskilt kunden som vidgade min blick till att göra den i andra färger än som hittills enbart julrött. En lindblomsgrön varpfläta väntar på sin tur direkt efter den blå. – Spännande! – Denna blå blir väl perfekt att ha med på nästa utställning på Residenset i Mariestad, på 6 juni, Sveriges Nationaldag!

Det här inlägget postades i Inspiration, Trädgårdsslöjd, Vävning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>