Försommar – åsnan mellan hötapparna

2016-05-10 10.31.43Nu försöker jag att vara på två håll samtidigt och det går sådär. Två timmar i vävstugan på förmiddagen, och sen resten av tiden i trädgården. Allt växer så det knakar, och mördarsniglarna som jag plockar blir fler och fler både morgon och kväll.

Men hellinnelöparen i blåklintsblått växer så sakta i lilla vävstolen, och jag tackar särskilt kunden som vidgade min blick till att göra den i andra färger än som hittills enbart julrött. En lindblomsgrön varpfläta väntar på sin tur direkt efter den blå. – Spännande! – Denna blå blir väl perfekt att ha med på nästa utställning på Residenset i Mariestad, på 6 juni, Sveriges Nationaldag!

Det här inlägget postades i Inspiration, Trädgårdsslöjd, Vävning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *