Jeans, och så jeans…..

2016-01-04 16.04.59 2016-01-04 16.08.42Började idag förbereda materialet till nästa projekt – två breda jeansmattor. Kassarna med material som jag fått har stått länge nog i entrén till vävateljén och hindrat framfarten…
Och bland våra egna och andras sönderälskade Levis och Diesel m fl, med säkert både 10 och 15 år på nacken hittade jag det här paret, som då sannerligen inte har varit i vår ägo – ett par Armani, kantänka!
Men material är material, och fådda blommor är inte att förakta.
Sensmoral: Även den mest uppburne kan efter avslutad glansperiod bli strimlad och blandad med kreti och pleti. Samt i detta fall t o m trampad på…
Fast det blir ju i hens nästa liv, då. Som matta.

Det här inlägget postades i Torsövävarna, Vävning, Vävskola - hur man gör. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>