Bråttom, bråttom

Höstregnet piskar på rutan, trädgårdens fägring sjunger på sista versen men i Vävstugan är det varmt och ombonat. Nu ökar vi takten i produktionen i båda våra verkstäder. Inför julmarknaderna måste produktsortimentet fyllas, och helst utökas med nya saker.

Torsövarg-kudden som blev till i somras som räddning av ett misslyckat förklädestryck, och som gjorde succé på Torsödagarna, ska vi trycka och sy fler av. Stickade-tovade-broderade vantar ska utökas med värmande tossor att ha inomhus, i olika storlekar. Just nu provar jag att tillverka till storlek 2-3 år! Och om löparväven som vävs just i dagarna går fort nog hinner jag kanske med en till, i klart julrött kanske.

Ambitionsnivån är jättehög, men dygnet har bara 24 timmar härute i skärgården också…

Det här inlägget postades i Broderi, Stickning, Vävning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *