Vila och återhämtning

Efter höstens höga tempo och två julmarknader i december med fyllda bord och bra försäljning är det gôtt med jul och nyår – en tid av återhämtning. Skapande arbete pågår ju inte enbart i min vävstuga. Det pågår hela tiden i huvudet: snygg färgkombination! skulle kunna användas på en liten väska. (När jag ser en annons i en tidning.) Eller: läckra röda nyanser – till nästa matta kanske? (När solnedgången förebådar morgondagens storm.)Eller: hur har dom gjort skärningen på den jackan? Det där tyget har legat länge hemma nu. (På ICA när vi handlar mat.) 

Men återhämtningen måste till. Frånvaron från verkstaden. Och sen, inte minst, tid att röja upp bland garnsnuttar, filtbitar och trådar. Skapa fria ytor där nya projekt kan ta form.

Det här inlägget postades i Broderi, Inspiration, Vävning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *