Vilken fantastisk dag!

Prästkragsväska beskurenVilken fin söndag vi har haft hos Lisas Trädgård, på Mötesplats Trädgård! Regn- och vindprognosen gjorde att Lisa makade på sina tomatplantor och beredde plats åt oss inomhus i bubbeltältet, så alla extraplagg åkte raskt av i den ljuvliga växthusvärmen. Mycket folk, både lokalt och längre ifrån, som pratade, fikade och handlade. TACK alla som stannade lite vid vårt bord! Och TACK till Lisa, Fredrik och Alva! Det blev en höjdardag som vi bär med oss länge.

Det här inlägget postades i Utställningar. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vilken fantastisk dag!

  1. Det är allt vi som ska tacka, var så mysigt att se er sitta där och hantverka 🙂 Blev allt en riktigt bra dag trots vindbyarna. Och så bra att det gick att klämma in oss allihopa inomhus, blev ju trevligare för alla så !
    Lisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *