Förhinder….

Naivt att tro att jag skulle kunna väva samtidigt som fönsterrenoveringen i vävstugan pågick! Inte nog med att det blev kallt – jag fick ju flytta på stora vävstolen en bit, och dessutom täcka över precis  a l l t i n g  eftersom det skulle slipas med maskin också…. Vilket dammande! Och vilken tur att jag hade så mycket trasmaterial att använda som täckelse över färdiga trasor, pådragen varp, färdigvävda räckan till och på tygbommen, sybord mm mm.

Nu är det emellertid klart i den byggnaden, dammsuget precis överallt, och våttorkat på samtliga fria ytor. Fönstertvätten återstår, men nu vill jag verkligen komma igång igen med den röda julmattan, och även om dagarna med plusgrader snabbt tar slut snart, så tar ingen det jobbet ifrån mig. Slarvigt? Njae, bara en mer kreativ attityd är många andras, enligt min mening.

Snart kommer bild på röda mattan påbörjad, jag lovar!

Det här inlägget postades i Vävning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *