Skördefestpremiär

IMG_0803I år deltog vi för första gången i Mariestads Kultur- och Skördefest. Det var i ärlighetens namn faktiskt första gången vi var i stan överhuvudtaget under detta evenemang. Vi har alltid haft förhinder tidigare år.

Vilken höjdarhelg! Massor av folk, besökare som tittade, klämde på mattorna, strök över ulliga plädar och många som handlade. En otrolig respons! Vår hemgjorda äppelmarmelad med chili strök med direkt, och två mattor hittade hem till sina nya miljöer.

Så roligt och givande att ställa ut tillsammans med duktiga fotokonstnärer också. Anders Johansson, Ingemar Carlström och Susanne ”Sune” Lindwall är verkligen begåvade på sitt område, och det märktes på tillströmningen av besökare.

Men numera krävs längre återhämtning efter en sån intensiv helg. Kroppen och huvudet kändes som efter en bättre fest när söndagskvällen var inne. Fast nu gäller det ju att hålla farten uppe inför kommande julmarknader i december. Vi har en pågående fönsterrenovering på vår fastighet, och den har nu börjat involvera min vävateljé också. Kallare än normalt inomhus alltså, och då passar det ju bra att dunka fram lite nya mattor – så håller jag mig varm!

Det här inlägget postades i Utställningar, Vävning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *