Mellandagar

2015-12-14 11.30.12 2015-12-15 12.16.21

 

 

 

 

 

Veckan före jul använde jag sista varpsnutten i mattvävstolen till en matta för ett av Torsögårdens dubbelrum, i färg med väggarna där. – Sen dess är det återhämtning som gäller. Tills idag på morgonen har vi enbart haft barmark, och ljuset över Vänern bort emot Kinnekulle, här utsikten från Roparehalla i Brommösund, kan vissa dagar ta andan ur mig. ”Bild-blicken” har jag dock alltid med mig, och det här kanske någon gång kan bli en bildväv, man vet aldrig.  – Precis i ögonblicket snöar det, och landskapet förändras, liksom ljuset. ”Panta rei” som Herakleitos lär ha sagt. ”Allt flyter”…..

Det här inlägget postades i Inspiration, Torsögården, Vävning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>