Förnyelse efter 90 år

Nu har vi njutit av vår ”nya” möbel sedan i somras, då tapetsören blev klar med sitt jobb. Jag är mycket osvenskt nöjd med mig själv, och mamma som sett och levt med möbeln hos mormor och morfar sedan barnsben var också mycket glad åt förändringen. Fast när jag en eftermiddag hittade vår Bouvier des Flandres, Aron, slaggandes i soffan, då rann sinnet och han fick en utskällning han nog aldrig glömmer…
Kudden med rosorna är från min mormors mor, liksom den virkade antimakassen på fåtöljen nedan. Lilla pläden till höger i soffan är mitt förstlingsverk i ull på vävkursen 1978. Och gardinerna i bomull och ull vävde jag för 5 år sedan.

Det här inlägget postades i Salongsmöbeln från 1924, Vävning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *