Restgarner på nytt sätt

Materialförrådet sprängs snart, skåpen svämmar över av garnrullar och härvor, så nu har jag ålagt mig köpförbud (utom till beställningar). Istället använder jag det jag har – det första blir 12 st halvlinnehanddukar. Egen randning efter en skiss på akvarellpapper, bomull i varp och lin i inslaget. Dessutom en helt ny teknik istället för ”vanliga” tuskaft eller kypert: Engelskt handduksmönster ur Praktisk Väfbok för den idoga svenska kvinnan från 1899. Det känns som nytändning i vävandet – att våga sig utanför sin Comfort zone och pröva något nytt!

Det här inlägget postades i Inspiration, Vävning. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>