Nu blev det rätt!

Måste bara lägga ut bilden på hur mattan fortskrider med RÄTT trampuppknytning. ”Felbilden” från förra inlägget tog jag 11 mars, ”rättbilden” nedan 21 mars – inte så högt tempo i vävstugan kanske, men huvudsaken är att det blir bra, och att jag har roligt under tiden!

Som min farmor brukade säga: ”Alla kan se resultatet, men ingen vet hur lång tid det tog.” Hennes valspråk som jag har gjort till mitt, i min produktion.

 

Det här inlägget postades i Torsövävarna, Vävning, Vävskola - hur man gör. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>