Summering av Torsödagarna

Torsödagarna sista helgen i juli blev jättelyckade! TACK alla besökare och kunder som hittade till oss vid Bygdegården! Senaste Torsövargs-produkten, en kudde (se bild på flik Produktkatalog textil), fick ligga exponerad i 15 minuter innan den såldes, så vi trycker mer och syr upp till kommande marknader.

Nu planerar vi höstens producerande både i trä- och textilverkstad så att vi kommer fullastade till julmarknaden inne i Mariestad, och förhoppningsvis också den i Skövde. Sista mattorna ska vävas ner, ny varp dras på för julvävar mm mm.

Det här inlägget postades i Utställningar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>